Gullan.

GULLVIVA 071016

Som ni kanske har märkt har det blivit ganska lugnt i hörnet av spiltgången, vid Radinas box? Efter en härlig sommar tillsammans och många funderingar fram och tillbaka, tog jag och bestämde mig för att köpa Gullviva från ridskolan.

Många av er, som har ridit Gullviva vet vilken trevlig och rar häst det är i botten, men många har säkert sett hennes mindre roliga sidor också? Jag trivs enormt mycket med henne och hoppas kunna ge henne ett bra hästliv, med lugn miljö och mycket utevistelse. Vi kommer att fortsätta träna och tävla och förhoppningsvis utvecklas tillsammans.

Nu är vi uppstallade i Rosersberg, bredvid Stockholm Equestrian Center, där Lovisa och Bruno Degreef har sin verksamhet. Där kommer vi att stå under november, men den första december flyttar vi till Drottningholm och Norrby Gård (vid Rörby/Hogsta) och vara lite närmare stan.

Jag ser fram emot att vara hästägare igen och även om det tar tid och kostar pengar är det roligt att kunna planera själv och lägga upp träning och ridning som man vill. Jag återkommer till hemsidan med lite rapporter om hur det går för oss med det mesta.

Just nu är Gullan väldigt nöjd med att gå i en stor hage från åtta till fem och äter hö fyra gånger om dagen och har sällskap med Sofias fina häst Nala. Victoria, Gullvivas skötare sedan ett år tillbaka och jag var ute tillsammans i lördags och myste lite med Gullan, red lite och hon skulle ha vunnit vilken rykttävling som helst, så ren som hon blev efter Victoria hade farit fram med ryktborsten!

I morgon ser vi fram emot att få träna för Lollo och få lite hemläxor att träna på! / Irene
Onsdag 17 oktober

 
HomeOm migGullvivaFotonLänkarKontakta mig
All Rights Reserved...Irene VR Eklund